Stichting Kindervakantievertier

Helmond

 

SLIDE 1
SLIDE 2
SLIDE 3
SLIDE 4
SLIDE 5

Facebook Nieuws

 

 maandag knopdinsdag knopwoensdag knopdonderdag knopvrijdag knop

  

 

 

Vrijwilligers gezocht!

 

Denk jij dat het begeleiden van een kindervakantieweek iets voor je is?
Wordt dan vrijwilliger! Elk jaar zijn er weer nieuwe vrijwilligers nodig voor de Kindervakantieweek. Jouw inzet en talent voor het omgaan met onze doelgroep is dus bijzonder welkom!

 

Welke taken heb je als vrijwilliger?
De meeste vrijwilligers zijn groepsbegeleiding.
Je werkt samen met andere begeleiders om een groepje van ongeveer 10 tot 12 kinderen binnen de grotere groep kinderen een fantastische week te bezorgen.
Op de informatieavond in juni kun je vast kennismaken met het programma, de groepsindeling en natuurlijk je medebegeleiders.

 

Je kan ook facilitair vrijwilliger worden. Je zorgt dan samen met anderen tijdens de week voor de aanwezigheid van koffie, thee, limonade en natuurlijk de tussendoortjes zoals fruit of een snoepje.

 

De helpende hand, je vangt de taken op waar de groepsbegeleiders, facilitaire vrijwilligers, of dagcoördinator ondersteuning kunnen gebruiken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een kind wat langere tijd aandacht nodig heeft, verkeersregelaar bij het oversteken van wegen maar ook als er een spel uitgezet moet worden of noem maar op, ben jij de aangewezen persoon.

 

Het zijn de kleine dingen die enorm kunnen helpen.
Zie je het zitten om vrijwilliger te worden? Neem dan contact op met:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Herfstprogramma 2020:

KindervakantieDAGEN  in de herfstvakantie!

 

Jazeker, als het coronavirus geen roet in het eten strooit, gaan we op dinsdag 20 en woensdag 21 oktober 2 dagen plezier maken. Het zal ook dit jaar weer bij scouting Rijpelberg zijn. 

We gaan knutselen, speuren, met professionele dominostenen aan de slag.

De jongere kinderen gaan ook goud zoeken en de oudere kinderen hebben nog een toernooitje.

We hebben, gelet op de coronaregels wel een maximum. Dus VOL betekent ECHT vol!

Er zullen 2 leeftijdsgroepen zijn: 5 t/m 8 jaar en 9 t/m 14.

Gelukkig willen Olaf en Christel weer een frietje sponsoren. Dat is al voor de 10e keer!!!! En daar zijn we natuurlijk heel blij mee.

 

De kosten zijn € 7,50 per kind. Per gezin is het verplicht om 1 volwassen begeleider op te geven voor 1 dag. Allebei de dagen mag ook. En vrijwilligers gaan uiteraard voor. Dus mogelijk hoef je niet eens te helpen. De groepsgrootte is maximaal 8 kinderen. Daar komen 2 volwassen begeleiders bij.

Uiteraard moet er weer € 10,- borg worden betaald voor het t-shirt. Dit betaal je pas op de eerste dag, wanneer de shirts worden uitgereikt. Ook de begeleiders moeten een t-shirt aan en dus borg betalen.

 

Inschrijven:

Online op onze website (www.kindervakantievertier.nl) kan je inschrijven. De betaling moet door middel van overschrijven naar rekeningnummer NL63RABO0170479234 t..n.v. stichting Kindervakantievertier, onder vermelding van de voor- en achternaam van de ingeschreven kinderen. De inschrijving is pas definitief als de betaling bij ons binnen is en je een ontvangstmail van ons hiervan hebt gekregen. Deze mail krijg je binnen 5 werkdagen. 

Inschrijven kan t/m woensdag 7 oktober. 

Nogmaals VOL betekent ECHT vol!

 

Wij hebben er heel veel zin in, jullie ook? 

 

 

 schrijf je in